Friday, July 18, 2008

It was all about that Long Walk:

Jag har varit så inne i SD-snacket att jag glömt bort att meddela att vi faktiskt orkade gå hela vägen i lördags! Vi gick 4.5 mil på 7 timmar, vilket är förhållandevis snabbt. Däremot gick vi mellan 10-18:30, vilket innebär ca 1.5h paus på diverse ställen; Årstaberg, Östberga, Farsta och Vega Burger i Haninge. Dagen efter kompletterade jag med 1h powerwalk.
.
Idag ska vi gå Järfälla-Sundbyberg, men det är bara typ 1 mil så det blir som en vanlig liten mysig promenad i eftermiddagssolen. Igår när vi skulle gå Kista-Solna tornade de mest skräckinjagande mörkgrå molnen upp sig, och lagom tills vi var hemma och satt och smaskade på quorn-tortillas fullkomligt vräkte regnet ned. Idag får det fan inte regna!
.
På lördag sticker farsan, syrran och jag till Fagersta och hälsar på farmor, och senare på eftermiddagen åker vi vidare till Dalarna och sover i släktens hus där mormor och morbror befinner sig. På söndag bär det av hemåt igen, med stopp i Fagersta och antagligen i Hummelsta, vilket är tradition.
.
.

No comments: