Friday, July 18, 2008

It´s all about En Bra Bok:


Tidigare idag läste jag ut Boven i mitt drama kallas kärlek, och Unni Drougge ger mig alltid inspiration. För mig är hon Sveriges absolut bästa författare/författarinna.
.
Extra roligt då, att när jag skrev i hennes blogg även fick svar:
.
Anna, det är så skönt att få den sortens bekräftelse som läsningen av min bok ger. Tack för att du förstår, och för att du tar dig tid!
.
Nu känner jag mig nästan som en patetisk stalker, men så är det ju inte riktigt. Jag tycker bara det är fint att visa uppskattning då den finns att ge, och att även i sin tur få bekräftelse på visad uppskattning.
.
Efter promenaden ikväll ska jag bara vara hemma själv och försöka få ned några sidor till på min bok som bara drar ut på tiden.
.

4 comments:

Erica said...

kanske jag ska ge denna boken en chans trots allt? Jag har varit lite less på hennes skrivarstil ett tag, läst det mesta men nu var det ju ett tag sedan så.. :)

annaluna said...

Svårt att svara på, eftersom jag gillar allt hon skriver... förvisso tycker jag inte den här boken är hennes bästa rent litterärt, men den är öppen som ett sår och bränner i ens själ!

Vilka böcker har du INTE läst av henne? (eller vilka har du läst?)

Erica said...

Jag har läst Andra sidan Alex, Heroine, Hella Hells bekännelser, Slyngstad Events och Jag, jag ,jag .. det var nog dom :)

annaluna said...

Vad tyckte du om de två första då? De gillade jag skarpt!
Sedan ÄLSKAR jag Regnbågens tid! Har iofs läst alla, men...
Ja, om du försöker dig på denna igen hoppas jag du gillar den!