Tuesday, May 19, 2009

It's all about Life's Mysterious Ways II:

Jag var just ute på en härlig, lång powerwalk (har gått 18 km rask promenad idag trots att jag nästan var sist kvar på kontoret) då en fet, jävla pissmyra fastnade INNANFÖR mina glasögon och trasslade in sig ögonfransen. Hur sjutton gick det till liksom?!
.

10 comments:

Anonymous said...

Kryper du längs med marken under dina powerwalks kan jag förstå att en myra fastnar i din ögonfrans* annars, nej förstår inte jag heller!?
Kram!
*) kanske din ögonfrans är väldigt buskig? Åh nej, jag tänkte på ögonbryn - vi har mexicanska bögkompisar på besök just nu och de är CHOCKADE över de puertoricanska männens cejas!

It´s all about me said...

varför är de chockade över boricua-cejas? (hihi, trodde det stavade sejas...eller hm...whatever) Är de inte tillräckligt plockade eller tvärtom? Hihi! Tycker puertoricanerna alltid hade helt perfect cejas, hihi!

Jag GICK så jag fattar inte hur det gick till, den måste ha KASTAT sig från ett träd- haha!

Anonymous said...

Och jag hade en jäkla SKALBAGGE innanför träningsbh´n då jag kom hem från löpningen i morse! :(

Ps. nu kan jag tydligen vara inne på din blogg igen, men det är lite från gång till gång..!

Anonymous said...

Ser förresten att du läser Haruki Murakami, vad tycker du? Har en bok av honom som jag tänkt läsa i sommar.. "fågeln som vrider upp världen".

It´s all about me said...

Haha, heja skalbaggen! Levde den?

Jag hade en gång en FISK innanför baddräkten på Utö (!!) Den levde...

Jag har ej läst så mkt ur boken, men den är OK hittills. Det var pappas tips, han tyckte den var strålande. Meddela vad du tycker sen! Och så hoppas jag bloggen kommer funka för dig! :)

Beatrix Vnunk said...

Hahahaha! Jag är, som omväxling, mållös.

It´s all about me said...

Beatrix: Härligt, haha! :)

pim said...

ha ha flög den dit? *fniss*

It´s all about me said...

just ja, det finns ju faktiskt flygmyror, men det här var en hederlig pissmyra utan vingar. Hehe. Förvisso är det mkt träd där jag går, så...

annah said...

haha va? men fy vad hemskt!