Monday, May 11, 2009

It's all about när Erick blev Ericka:

Inte konstigt att jag inte hittat min gamle vän och roomie Erick från Puerto Rico på Facebook. Idag fick jag nämligen ett mail om att han har bytt namn från Erick till Ericka, signat Tu amiga siempre.

Där ser man! Det händer saker på andra sidan Atlanten vill jag lova.
.
Ps. Undrar om han kommer fortsätta använda Sverige-kalsongerna han fick av mig år 2006 ändå? Ds.

5 comments:

Beatrix Vnunk said...

Var han sig lik som kvinna? Snyggare? Fick du se bilder? Och framför allt hittade du henne på facebook sen? Eller hade hon bytt efternamn också? Rafflande.

It´s all about me said...

Hon hade lagt till ett mellannamn oxå, och det på facebook var Ericka + mellanmanet, och inte efternamnet. Därav No Match Found. Nu har jag hittat, bara sett en bild, och hon ser riktigt hot ut.

Oj, vilka roliga transvestit-fester vi var på en gång i tiden, så detta förvånar mig inte. Jag bodde tillsammans med en bunt homosexuella ett tag på Puerto Rico förresten.

Sussie said...

oj då, där ser man.

petchie said...

Oj, vad spännande!! Hoppas att din vän fortfarande är "sig själv" så att säga så du känner igen henne, med eller utan ett -a!

It´s all about me said...

Det tror jag säkert, hihi! Han var alltid sminkad och stylad redan innan så...han har alltid känts som min "girlfriend", hihi, men lite märkligt kommer det nog kännas!