Friday, May 08, 2009

It's all about the Science of Sleep:


På sista tiden har jag sovit flera nätter i veckan utan att vakna en enda gång. Det har aldrig hänt i hela mitt liv innan så länge jag kan minnas. Oftast vaknar jag en sisådär fyra fem gånger och måste gå upp och kissa, eller så vrider jag på mig, i värsta fall tar jag upp en bok. Vanligtvis somnar jag om ganska snabbt, men det är ändå irriterande att vakna lika ofta som typ en gravid kvinna och behöva springa på toaletten igen och igen. Jag fattar alltså inte vad som har hänt på sista tiden, varför jag lyckas sova hela nätter. När jag vaknar är jag lika chockad varje gång, och utvilad eftersom jag då för det mesta vaknar innan ens väckarklockan ringt.
.
I natt var det en sån där vakna-natt igen, mest för att M väckte mig konstant, och jag är så trött att jag inte kom upp förrän 08. Det gör dock inte så mycket, för Fredagar är Bra dagar. På Fredagar är jag nämligen Ledig.

6 comments:

Beatrix Vnunk said...

Men visst är det skönt att sova ut!? Jag är en sån som reagerar med dålig sömn så fort det inte är riktigt bra. Jag är i stort sett aldrig sjuk, jag får inte ont i huvudet, jag har en mage som tål allt. Sömn är uppenbart min Akilles häl. Jag verkligen tänker på hur underbart det är när jag sovit ut.

It´s all about me said...

Jag blir typ aldrig sjuk, har sällan ont i huvvet, men magen är skit. Haha. Sova ut är helt uuunderbart, men ett nytt fenomen för mig. Jag har aldrig i hela mitt liv sovit hela nätter förut!!

Lala said...

Jag minns de där nätterna när man kunde sova en hel natt, låångt bak i minnet finns de;)

It´s all about me said...

Och jag som ALDRIG haft de där nätterna innan liksom, aldrig aldrig! Skönt att få uppleva dem någon gång i mitt liv iallafall! :)

Anonymous said...

Jag hade en period då jag också var uppe och kissade flera ggr varje natt - men så slutade jag dricka te på kvällarna och det blev lite bättre. Man ska visst träna sin blåsa och försöka hålla sig så länge det går - men det funkar ju inte riktigt på natten eftersom man inte kan somna om om man är kissnödig...
Hoppas att du får sovit gott i helgen!
KRam

It´s all about me said...

jag kan verkligen inte somna om jag är kissnödig, det går bara inte, kan inte vara det MINSTA kissnödig!!! :)

Hoppas sovandet håller i sig, hihi, och för dig med!