Friday, October 16, 2009

500 days of summer:

En helt klart sevärd film i all sin enkelhet med vackra bilder, bra musik och mycket jag kände igen mig i. Det finns egentligen inte så mycket mer att säga om den. I liked it a lot.

8 comments:

Petra H said...

Åh, den filmen har jag velat se länge - den går fortfarande på bio på Fine Arts Café i Hato Rey, får se om jag kan lura dit O nu efter alla spanska filmer ;-)
Trevlig helg!

Anna said...

JAG HAR ETT BRA ARGUMENT FÖR ATT NI SKA SE DEN! De är på IKEA, man ser ordet STOCKHOLM, och en sekvens är t.om. på SVENSKA, så... hay q verla!

Anna said...

Anna= It's all about me.

HannaElin79 said...

Tack för recension :)

Petra H said...

Ha ha, men DÅ kommer ju O garanterat att vilja se den - som det Ikea-fan han faktiskt är ;-) Tack för tipset!!

It´s all about me said...

Härligt att recension uppskattats! :)

Anonymous said...

Såg den igår! Bra och annorlunda film men blev arg, för det påminde mig om TVÅ tjejkompisar som efter många år blev dumpade för killarna inte var redo för commitment och sedan träffade båda killarna nya tjejer och gifte sig inom 6 månader. Men visst, det betyder väl att mina kompisar inte var de rätta för killarna, men ändå...
KRAM!

It´s all about me said...

Petchie: Mycket därför jag gillade filmen - och också blev arg, för att jag kände igen mig så. Hårt, men sant, för så är det ju - känns det rätt, så är man redo för commitment oavsett. Tyckte det var rätt skönt med en film som visade den brutala verkligheten...och ändå tog in ett lite hoppfullt slut.

För även det är ju sant; mister man en...