Monday, October 05, 2009

Min nya Träningskompis II:

Idag sms:ade min nya träningskompis och frågade om vi skulle gå på box och kick efter jobbet, vem tackar nej till något sådant!? Well, inte jag iallafall, så efter en lång dag (gick upp kl 5:30 eftersom jag sov hos M, vilket var väldigt spännande då vi monterat ihop dubbelsängen och för första gången kunde bre ut oss) med överdrivet mycket jobb struntar jag återigen i pm:et som ska in på fredag och ägnar mig istället åt något Roligt.
,
Än så länge håller Träningskompisen verkligen måttet!

8 comments:

Beatrix Vnunk said...

Jag är uppriktigt skitavis. En träningskompis är det bästa man kan ha.

Jag är även avis på själva träningen. Har nu helt avstått i tre veckor av det simpla skälet att jag inte o-r-k-a-r. Den lille tjockisen däremot han tränar. Som fan. Gärna mellan 03 och 06.

egon said...

Träningskompis är så bra! Jag tränar med min bästa kompis = vi hinner faktiskt ses två gånger i veckan = jättekuuuuul!

egon said...

Ser att du läser "Världens sista roman" också, berätta vad du tycker sen!

Weronica said...

Så kuuuul. Kan du inte berätta mer om denne? Hoppas natten i nya sängen var SKÖN :D

It´s all about me said...

Beatrix: Men snart kan du ju träna igen!! Förstår dock abstinensen... (tror jag).

Egon = Perfekt ju! När Sara är i Sverige (hon är i Insien sedan snart ett år) går jag ju alltid på hennes pass (hon är intruktör) och det är s jävla kul! Mötas innan och snacka, träna, umgås en stund efter. Mysig tradition med sin favorit! Gillar INTE boken hittills, funderar på att lägga ned den tyvärr. Har du läst? Vad tyckte du?

Weronica: Jorå, kan skriva mer om henne sen! :)

HannaB said...

Låter ball. Jag vill också prova box, de har KI-box på F&S men det är ju ALLTID fullbokat + andra roliga pass. Det suger ju eftersom jag alltid glömmer sitta som en hök då passen släpps (som i sig är surt). Vart tränar du?

It´s all about me said...

Jag tränar på Medley, som också är en kedja och finns på gånavstånd från mig. Kostar 340 i månaden, man får 1 mån gratis om autogiro i 12 mån, och det ingår då pass, spinning, gym och simhall med både vanligt bad och vattengympa. Detta pass var oxå fullbokat, men jag fick en reservplats...Många favvopass blir fullbokade på en gång här oxå, så man får vara snabb att internetboka då passen släpps!

Har testat KI-box på Friskis och tycker det är bra!

HannaElin79 said...

Japp, jag får helt enkelt bli en av dem som sitter på spänn när passen släpps :)