Saturday, October 03, 2009

Min nya Träningskompis:

Jag har fått en ny träningskompis och känner mig som ett barn på julafton, för det är inte det lättaste att hitta en asschysst tjej som man kan byta nummer med och ta sällskap hela vägen hem med efter träningen och prata så att det bubblar ut åt alla håll. Iallafall inte för mig. Jag är kräsen.
.
Spinning och efterföljande core på torsdagskvällar har verkligen blivit en av veckans höjdpunkter. Me like.

7 comments:

emelie said...

Vet precis hur det känns! Det är dessutom så himla mycket lättare att faktiskt komma iväg och träna när man har nån att gå med.=)

Weronica said...

Fasiken så KUUUUUL att lära känna nytt folk på det sättet !!! Grattis :)
Även fast jag nu gillar bäst att träna själv. hehe

It´s all about me said...

Ja, skitkul! Jag gillar INTE att träna själv, tycker det är skitkul att ha någon man "känner" på cykeln bredvid - bara som en trygghet liksom, man pratar ju ändå inte med varann under passet utan bara mellan de två passen, innan och efter. Hoppas vi kan börja gå på fler pass än dessa på torsdagar, funtar på puls-spinning på måndagar oxå :)

Anonymous said...

kul=) jag har inte tränat på hela veckan.. kram/louise

Emelie said...

SV: Tack så mycket!=) Tyvärr hjälpte det nog inte, tentan gick sådär... Tur det finns omtentor för de gångerna man inte har hunnit plugga tillräckligt!;)

Tess said...

Vad skönt! :)
Min träningskompis är M..förutom på yogan och pilatesen..där får jag klara mig själv. Men det hade varit kul att träna med ngn annan ngn gång också..
Men kör du både spinning och core på samma dag?! :O Crazy woman...

It´s all about me said...

Jepp torsdagar spinning + core, annars ej två pass på raken. De är dock på 55 + 30min, så det är lagom alternativt lite i överkant för en latmask som jag :D