Wednesday, October 14, 2009

Take a bow.

*Din position är verkligen eftertraktad, vi skulle inte klara oss utan dig!*
.
Älskar att mitt jobb faktiskt är det bästa på att ge komplimanger av alla jag någonsin jobbat på. Typ varje vecka är det oftast någon som mailar, ringer eller personligen talar om att jag gör ett kanonjobb. Små, små ord som gör mycket, mycket! Jag vill så sjukt gärna jobba heltid där efter årsskiftet, men i dagens kristider är det anställningsstopp. Attans.

Som plan B har jag sökt magisterprogram i Europarättsliga studier (med fokus på god förvaltning och miljöfrågor) eftersom de på jobbet åtminstone har sagt att de gärna vill ha kvar mig på halvtid som det ser ut i dagsläget. Halvtidsjobb och heltidsstudier, som nu, funkar faktiskt rätt bra förutom att ekonomin och socialiseringen blir lite smått lidande, men det är detaljer i The Big Picture.

8 comments:

HannaElin79 said...

Visst är det stärkande med komplimanger? Tyvärr händer det väl på mitt jobb typ 3 ggr/år, men om man inte hör något antar jag väl att jag gör det som förväntas :)

Alltid bra med en plan b.

It´s all about me said...

Jo, oftast får man ju höra när man väl gör något som man INTE ska, men på min arbetsplats typ haglar det komplimanger - haha. Antar att det är för att vi i princip bara har marketing i Sverige och alla är tränade att sälja och snacka... haha!

pim said...

komplimanger när ma gör något bra är det fler jobb som borde ta åt sig.

duktig du är . ja önskar attjag ens orkade plugga på högskola..jag skulle gjort det direkt efter gymnasiet..

Erica said...

häärligt med komplimanger på jobbet, det kan göra en såå mkt gladare och mer motiverad

It´s all about me said...

Indeed! Små ord= stor glädje!

Weronica said...

Skönt att känna sej uppskattad och eftertraktad !!!

Petra H said...

Vilken härlig arbetsmiljö!! Att känna sig uppskattad är sååå viktigt! Europarättsliga studier låter inte helt fel, tycker jag som gammal eurokrat ;-)

It´s all about me said...

Eurokrat, I like that!

Vi får se hur det blir. Vill helst jobba, men mag.programmet känns ok!