Thursday, July 29, 2010

Låt mig presentera medskribenten på It's all about Books:

Blir alldeles varm i hjärtat när jag läser Kikans inlägg. Vi kommer att dela på It's all about books, och det kommer att bli skitbra. Världens bästa brevisar united 15 år senare liksom. Nu gäller det bara att välja ut en första bok att läsa, och sedan bloggar vi båda två från varsitt håll av Sverige. Äntligen får jag nörda iväg hur mycket jag vill!

4 comments:

Kikan said...

Skall bli grymt kul att nörda loss :) Jag har letat efter ngt liknande, att kunna diskutera böcker på nätet så det här är ju PERFEKT! Och det är coolt att vi sitter på varsin kust.

100 åringen som försvann har jag kikat på så den tycker jag att vi kör på. Jag har den inte hemma men kan lägga en beställning idag (allt som gör att man får beställa fler böcker är bra) När skall vi säga att vi är klara? Om en månad?

Skall banne mig leta upp alla dina gamla brev nästa gång jag är hos mor och far. Vi kanske kan göra en bok av vår brevväxling(kraftigt censurerade då så klart...hahah!)

Om inte annat kunde det ju vara kul att läsa våra brev vid tillfälle. Det är ju som sagt stora delar av vår tonår i skrift.

Kram Kikan

It´s all about me said...

Då kör vi på de boken! Ska vi sätta datum lite långt fram, eftersom vi inte har boken nu? Jag har beställt den, men den har inte kommit... ska vi säga sista augusti?

Ska också se om breven finns kvar... någonstans... vore skitkul att läsa igen och så, om vi hittar dem kanske vi kan ses och läsa dem tillsammans :)

Kram

Kikan said...

Det vore grymt! Kan tänka mig att det verkligen blir en tur längs memory lane. Blandat med lite skämskudde...haha!

Sista augusti bli kanon by the way!

Kram!

Anonymous said...

Låter alldeles fantastiskt roligt med en bokblogg av er! Jag kommer självklart att följa den med intresse och glädje! :)