Friday, July 02, 2010

Min systers liv i serieform:

Precis så gick det till. Syster kom in på förstahandsvalet i Lund, och precis då ringer de till hennes kille och berättar att han fått jobb på SVT. i Stockholm, såklart. Vad fan liksom?
.
.
Länk till serietecknare här.

7 comments:

Underlandet said...

Nej! Jobbigt!

It´s all about me said...

Eller hur! Samtidigt så typiskt!

Petra H said...

Neeej, vilken jobbig situation!! Förresten, är serien baserad på deras historia, eller tvärtom ;-)

pim said...

ah så jobbigt hur gör de?

Underlandet said...

Du, jag tänkte på dig nyss när jag var och tränade och sprang på löpbandet och tyckte att det var tråkigt och jobbigt att jag borde vara mer som du och verkligen längta efter att springa, och vad jobbigt för dig att du inte får.

Hur som helst, då kom jag och tänka på rullskridskor. Kan inte det vara ett alternativ, för att få lite samma känsla även om det inte är samma sak? Jag tänker att det borde vara mjukare mot ryggen.

annah said...

ajdå, jobbigt läge... hur löser de det?
varit sjukt dålig på att läsa bloggar på sistone. skumläste lite här nu iaf,mysig midsommar o mys med skärgårn. fina bilder!
länge sen vi hördes av, hoppas allt e bra! kram

It´s all about me said...

Hej alla!

Serien är faktiskt baserad på dem... :) Och syrran flyttar först, killen senare, när jobbet upphör. Timing...

Underlandet: jag tycker int ehelelr om löpband, urk! Ute däremot... RUllskidor är nog inte min grej, eftersom jag inte springer på asfalt utan i skogen(antingen terräng eller nere på grusvägar/skogsvägar), och där kan man ej rullskida... men jag har blivit tillsagd att cykla och/eller simma. Cykling får jag dock samma smärta av, så det funkar ej. Ryggen känns dock lite bättre nu så jag ska nog testa att springa lite ändå snart... Tack ändå för omtanken! :)