Wednesday, August 12, 2009

It's all about Göteborg & Madonna:

Lite sent kommer nu en sammanfattning av fredag-måndag i Göteborg, en stad jag diggade skitmycket och blev positivt överraskad av.
.
Göteborg by night

Tanya making new friends

Jag= alldeles till mig. MADONNA! Samtidigt spelade Ulf Lundell live på andra sidan gatan.

Ja, hur svårt kan det vara?

Vi var på coola uteserveringen Grill del Mundo och träffade en kompis till mig. Kvällen var varm och härlig, musiken grymt bra

Har jag nämnt att Tanya har en grupp på Facebook där hon försöker få Coca Cola att sponsra henne? Denna bild jag tog ute på Vårväderstorget kanske borde representera hela gruppen... Vi åkte sedan ut till Fiskebäck och solade på klipporna i några timmar, aah!

Värden Rasmus favoritplanta... Please observe the name.

På lördagskvällen var vi bjudna på grillfest med min gamla högstadiekompis Niklas, som här kan ses med mig. Under kvällen drack jag inte en droppe alkohol, men stank ändå öl när vi gick därifrån framåt 01-snåret. Killen som råkade hälla den över mig erbjöd sig att GE mig sin tröja, vilket en annan kille också gjorde - något jag aldrig varit med om i Stockholm. Göteborgare är onormalt trevliga (eller ja, det är nog Stockholmare som är sura torrbollar). All in all var grillfesten grymt rolig och mysig. Yey!

Så här tycker jag om rökning och Tanyas cigg

Strax innan konserten på söndagen, då det REGNADE HELA DAGEN SÅKLART, träffade vi ytterligare en gammal kompis till mig som följde med oss hela vägen till Ullevi.

Spöregnet slutade framåt 22 då Madonna kom ut på scenen. Jag trodde att jag skulle gråta och bli helt till mig, men jag fattade ingenting. Vaddå, Madonna? Är det verkligen hon?

She's not me - favvon förutom Like a Prayer

Som synes satt vi ganska långt bort, men stämningen var grym. Madonna gick ned till publiken med micen, kastade ut lite kläder och hade 100% energi. Madonna, you rock.

När konserten var Game Over kände jag mig som sagt tom, men på tisdagskvällen, två dygn senare, trillade poletten ned och det slog mig - Oh My God, det var verkligen Madonna där framme, Madonna som jag väntat på i 20 år! Happy Times!
.

12 comments:

Weronica said...

Jag hade ju helt klart hellre gått på UFFE !!!!! ;D

It´s all about me said...

Jo sääääkert Wero;)

Erica said...

ja Göteborg är en underbar stad, njuter alltid när jag är där :)
Jag har samma känslor som dig ang konserten, kan inte riktigt fatta att jag varit där och sett henne live men det var en härlig upplevelse som inspirerade mig!

Hanna B said...

Vilka schyste bilder du fick ifrån konserten, mina blev asdåliga.

Visst är Göteborg underbart! Gött att ni kom ut till Fickebäck och havet också. Brukade trängas vid Näset (Smithska udden) då det begav sig.

Vi skulle ringt till dig Wero när vi stod utanför Trägårn och Uffe :D

TRÄNINGSLYCKAN said...

Roligt att läsa och se bilder från din helg! Kan bara tänka mej vilken upplevelse det var att se Madonna live! Wow!

It´s all about me said...

Yey! Länge leve Gbg och Madonna! Tack för era kommentarer!

Lala said...

Ja, Göteborg är en fin stad med VÄLDIGT trevligt folk! Blir lika positivt överraskad varje gång jag är där:D

It´s all about me said...

Var min andra gång, men första gången avr jag typ 11.5 så det gills nog inte :D

Kikan said...

Åh vad kul!!!

Var det första gången i Götet?

Kram Kikan

It´s all about me said...

Nä, som jag skrev precis ovan var det min andra gång, fast första var jag 11.5 och det var bara en dag, vi var på Liseberg! Annars var vi några dagar i Alingsås.

Nathaly said...

Vad pirrig jag blev av Uffe affisherna :) Då kunde jag gått på Uffe och du på Madonna :)

It´s all about me said...

Ja, du kunde ha tagit med dig Wero oxå så kunde vi ha mötts efter :D Fast de spelade faktiskt olika dagar så du hade kunnat hinna med båda.. ;)