Thursday, January 08, 2009

Lägre än Glocalnet, eller?:

Det finns liksom inget kvar att prioritera bort när man sjunkit så lågt att man samlat in kollegornas burkar och pantat dem de senaste månaderna.
.
Ps. Stavas det sjunkigt eller sjunkit? Det är nog första gången jag använder det ordet i hela mitt liv.
.

7 comments:

Anonymous said...

Go Anna...panta och bli rik;)

Förresten ska jag säga att jag har varit på ICA MAXI för första gången och det var faktisk ett mkt bra och billigt ställe att handla på:)

Så här får du en ursäkt av mig ang allt jag sagt om att du handlar på ICA MAXI.:)

Kan du förlåta mig???

//Maja

annaluna said...

man lär av sina misstag maja, nu har du lärt dig en läxa tills nästa gång...-skratta inte åt smarta, ekonomiska saker jag gör! :)

Forvigen! :)

Emmama said...

Här finns inte pant på burkar, katastrof! Vi fåt hitta på nåt att göra ihop, jag är desperat efter att idag fått veta att CSN vill ha 44 000 från mig i år. GAH. Kram och trevlig helg!

annaluna said...

Huuuva Emma! Man kan ju undra om du var 100% insatt i återbetalningen när du började ta lån? ;) 44 000 per år är ju A LOT, men jävligt bra om man kan betala tillbaka så mycket, då går det lite snabbare och förhoppningsvis är man klar innan pension då de annars ökar återbtalningskravet med det dubbla...

delinda said...

ha en trevlig helg gumman, vila ut efter tentan =) kram

Petra H said...

Jag har faktiskt ingen aning om hur man stavar till sjunkit / sjunkigt - båda stavningarna ser konstiga ut... Vad säger Words stavningskontroll? Den spanska stavningskontrollen säger hela tiden att Bruselas stavas Brúcelas och jag kan inte för mitt liv hitta på vilket språk det stavas så (kanske turkiska!!??) men det är iaf inte spanska!!
Hoppas att det löser sig med ekonomin, men tur iaf att man kan panta burkar i Sverige... Förresten såg Emmas kommentar ovan, måste kolla hur mycket CSN vill ha av hemmafrun i Puerto Rico(jag betalar med hjälp av mina besparingar).
Kram!

annaluna said...

Petra: Jag har inte testat rättstavning, får göra det! :) Brúcelas - haha. Snyggt! :)

CSN - det beror ju på om du har tagit lån innan eller efter 2001 oxå, eller den ytterligare innan, annars skiter väl de i var man bor:/ Hoppas ekonomin klarar det iallafall! Min ekonomi klarar sig, med en termin nu där jag får nagga på besparingar, men jag skulle verkligen inte klara mig länge såhär! Tur att jag är billig i drift! :) (förutom att jag sååå gärna vill åka till PR nu, men det går inte - snyft!)