Monday, January 19, 2009

It´s all about that I don´t wanna be Half Baked:

Idag jobbade jag halvdag. När jag kom hem kollade jag på ett avsnitt Desperate Housewives och käkade Ben & Jerry´s half baked direkt ur burken. För det råkar vara så att jag i helgen köpte den här gudomliga glassen efter att inte ha ätit den sedan Karibien, dels för att den för mig är förknippad med just Karibien, dels för att en halvliter kostar 47.90 petsukis och jag är ju som bekant skapligt pank. Anyways; förklaringen till 1 kilo upp kanske är ganska obvious, och därför blev jag överlycklig när det plötsligt blev en återlämnad biljett till Body Balance-passet idag som även Majja ska på. Jag bokade upp mig direkt. Ingen tid att fläska till sig, här ska det hända grejjer.
.
Förövrigt fick jag fram två härliga bilder när jag sökte på "Ben & Jerrys Half Baked". Den ena var på glassen, den andra på ...ja som sagt...ingen tid att fläska till sig.
.

16 comments:

Sussie said...

Lever han fortfarande? :P

egon said...

åh jag åt just b & j cookie dough.

angående kilot: muskler? äter mer för att du tränar så mycket nu? strunta i vågen tycker jag, gå efter hur det KÄNNS!

annaluna said...

Sussie: Han? Det är en HON! hahaha! Ursh vad hemskt.

Evelina: well...its feels like 1 kilo fett upp! Inga byxor som sitter lösare direkt. Jag vet hur det funkar, tyvärr, men jag går fan inte ner av träning.

Smaskigt förresten! Jag har ju aldrig råd att köpa b & j EGENTLIGEN (men du, mandlar är billigare än b & j!! ), däremot vill jag ha STRAWBERRY CHEESCAKE next time! Har du tips på goda smaker? (hest ej choklad)

Pumita said...

Ingen glass för mig idag, känner jag. :/

annaluna said...

Ibland är bästa metoden för att stå emot att...titta på sånna där bilder:/

Nadia said...

Hemskt.
Men du kan ju trösta dig med att äta upp dig så där ordentligt på Ben & Jerry har du ändå inte råd med just nu ;)

TORGNYSDOTTER said...

hahaha! Jag skrattar åt mig själv när jag lägger huvudet på sned och försöker greppa bilden med hjälp av olika vinklar. Det är på något vis helt... Ogreppbart. I alla bemärkelser. Svårt att förstå vad man ser.

Ät B&J med gott samvete! Den innehåller just inga transfetter till skillnad från nästan all annan glass. Det är bättre att äta fett som faktiskt går att bryta ner.
Half-baked är min favvo näst efter bohemian raspberry.

annaluna said...

Nadia: exakt, har ändå inte råd! :)

Torgnysdotter: Fan vad bra att du skrev det! Jag kommer nog from nu ha svårt att någonsin äta annan glass...däremot fick jag halsbränna efter glassen, så jag kanske ska nöja mig med ett par skedar nästa gång. Hehe...Jag åt säkert 0.25 liter och det var tydligen en chock för kroppen. Tack för tips på god smak också.

Har någon testat STRAWBERRY CHEESCAKE?! Den låter så himla god, jag undrar om den är det?

annaluna said...

Ps. Jag såg faktiskt en dokumentär för ett tag sedan, och då var den här...smärre runda damen faktiskt med. Otroligt! Tänk vad huden är tänjbar :D

Hanna B said...

Jag som tänkte rekommendera chocolate fudge brownie som är min favvo :) Har inte smakat strawberry cheesecake, men börja spara och smaka!

egon said...

Jag förstår vad du menar, jag går alltid UPP av träning. Men, jag mår ju fysiskt bättre av att träna, så jag försöker enbart gå på det.

Jag gillar cookie dough, men den orkar man bara äta liiite av eftersom den är så mastig. Räcker ju länge dock! De flesta B&J är ju faktiskt goda.

annaluna said...

Min favorit på PR var "rainbow", dock ej sett här. När jag tänker efter kanske det inte ens var B & J. Jag har säkert provat en hel del smaker, minns dem bara inte. Tack för alla tips, choklad mottages ju också gärna såklart, bara det att jag generellt INTE gillar chokladglass; det finns dock undantag.

Ska testa Evelinas favvo och kanske Torgnysdotters, samt strawberry cheescake. Oj oj oj - fatta TUREN att jag fick ett "10% rabatt på allt på ICA MAXI i brevlådan igår". då kostar ju en b & J bara strax över 40 spänn :D

Evelina: Sant att man mår så mkt bättre, det är det som räknas! Och...om jag fortsätter såhär så kommer jag nog gå ner i vikt, jag ska skriva upp mitt träningsschema varje vecka här för att känna mig duktig!

annah said...

men shit... ja tack gode gud att jag tar tag i min vikt nu, sjukt att det kan gå sådär långt!

It´s all about me said...

A, hon på bilden är ganska...extremt. Men jag minns egentligen inte om det var fetma eller tumör blandat med fetma? Oavsett...

Murmel said...

hehe.. ibland känner man sig som bildpersonen....

It´s all about me said...

riktigt så illa har vi väl aldrig känt oss, eller? hahaha!