Monday, January 12, 2009

It´s all about Tenta imorn och och och, jag är så irriterad:

"A-E sitter du i Uggleviksalen, Hus E, plan 5
.
F-I sitter du i A2, Hus A, plan 3
.
J-L sitter du i Värtasalen, ovanför biblioteket, plan 6
.
M-P sitter du i Brunnsvikssalen, korridoren mellan hus A och B, plan 5
.
R-Ö sitter du i Laduviksalen, ovanför biblioteket, plan 6"
.
YOU´VE GOT TO BE KIDDING ME!!
Ska jag på fullaste allvar sitta i en FÖRELÄSNINGSSAL i FYRA TIMMAR och skriva tenta medan typ alla andra sitter i vanliga TENTASALAR där man har separerade bord med massor av plats och inte behöver bry sig om att andra går på toa eller lämnar in sina tentor?! Ska jag alltså sitta IHOPKLÄMD och knappt kunna ha lagboken uppe eftersom den GLIDER NER på de snea nedfällbara borden och där det inte finns plats för varken kladdpapper eller annat, samt varje gång någon ska på toa eller lämna in en tenta behöva RESA PÅ MIG och PLOCKA IHOP ALLA MINA SAKER så att den andra personen ska kunna komma ut? DET ÄR FAN INTE OKEJ! Så jävla orättvis förutsättning att det är helt sjukt! Den som har pluggat JURIDIK och haft FÖRELÄSNING i A2 på Stockholms Universitet fattar vad jag menar med att DET FAN INTE KOMMER GÅ!
.
Lagom positivt tänkande jag vet, men jag hade DUGGAN i den där salen och typ varje kvart var det någons lagbok som gled ned på golvet med en jävla duns så att man hoppade till och gjorde ett ofrivilligt streck över svaren som man precis hade skrivit finfint. .
.
FAN!
.

2 comments:

Underlandet said...

Ååååå vad jobbigt!
Tur att du är så grymt smart att du säkert klarar tentan galant ändå. Men jag tycker att du ska klaga i någon instans.

annaluna said...

Jag som dessutom har klaustrofobi.
Det här är förjävligt.
Tror inte att jag klarar den galant, faktiskt. Jag blir nervös bara på tanken av att sitta där. Känner att något TYNGER i hjärtat, typ som att jag skulle ha bråkat med någon, och så kommer jag på att det är för att tentan ska vara DÄR. Det är verkligen inte OK!
Jag har mailat till amanuensen och klagat, men vad ska hon hinna göra?
Ingenting.
Fan, fan, fan.
Ps. Jag skrev precis samtidigt i din blogg Underlandet, otroligt!