Tuesday, June 16, 2009

It's all about Uppföljning av era Pocket-Tips:

Okej, nu har jag beställt följande böcker från Lycknis (den överlägset billigaste nät-bok-shoppen):
.
- Americanos
- Människohamn
- Färden genom mangroven
- De i utkanten älskande
.
...För sammanlagt 119 kr. inkl. porto.
.
Historikern och Despoternas Maskerad var definitivt slut, två jag verkligen ville ha! Resten av era tips spanade jag verkligen in men väntar med.
,
Utöver detta blev det tio pockets från biblan, en salig blandning av Pappas Tips med Selected Classics. Lovely! Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa pappa dock följande om "Den tror jag inte att du gillar, du kommer nog tycka att den är tom", så jag hoppade den för tillfället.
.
TACK alla för era tips! Och har ni fler vet ni var jag finns.

6 comments:

Nadia said...

Jävlar vad billigt!
Nu blev jag också sugen på att klicka hem ett par pocketböcker :)
Hade aldrig hört talas om just den internetbokhandeln tidigare.

Synd att historikern och despoternas maskerad var slut. Det är två riktigt bra böcker som bara måste läsas!

It´s all about me said...

Nadia: Den bokhandeln är EGENTLIGEN endast för studenter, vilket jag ju är, men...man klickar ju egentligen bara i vad man pluggar osv och vem kollar upp det? Fraktfritt och pocketpriser mellan 25-30kr oftast. Good! Historikern och Despoternas maskerad sparas till nästa köp, helt klart!

Den där Jenny said...

Håller med din pappa och hoppas att du inte blir besviken på Människohamn (läs inte de sista 100 sidorna, låtsas att den tar slut innan).

It´s all about me said...

Jenny: Ok, låtsas att den tar slut innan de sista 100 sidorna! Och nu tror jag ännu mer på min pappa efter det du skrev; han brukar dessutom ha koll eftersom han både är bibliotekarie och poet/författare!

Anonymous said...

Wow, så otroligt billigt!! Spanska böcker är dyra i PR - jag letade efter en svensk bok på spanska åt en kompis och hittade en Wallander i pocket som de skulle ha $26 för, så det blev Stieg Larssons första, inbunden, för $22 - dock på engelska... Och jag som inte ens gillade Stieg Larsson men jag verkar ju vara ganska ensam i HELA VÄRLDEN om att tycka det!! Träffade ett äldre puertoricanskt par förra veckan som var jättestora Stieg-fans, de visst ALLT om hans liv, arvstvist etc. De hade köpt böckerna på spanska i Spanien...
Jag gillade De i utkanten älskade, och tror att du kommer att gilla den. Och tror att din pappa har rätt om Linda Olssons bok...
Un abrazo!

It´s all about me said...

men boarders är ju dyrt! Och böcker öht på PR...här finns ju inte den "lyx-skatten"... :) Sen är det pockets, inte böcker! Jag gillar inte heller Stieg larsson särskilt mycket och har oxå känt mig lite ensam om det...en allierad, härligt!!