Wednesday, June 17, 2009

It's all about Copenhagen:

Upp 4:30 och taxin hämtar 5:25, och klockan 6:50 sitter jag på planet till Köpenhamn. Fast jag hinner nog inte se så mycket eftersom vi har två workshops på två dar, och ikväll middag ute på restaurang. Känns kul iallafall eftersom jag just nu är inne i en väldigt social period och vill ha folk omkring mig. Dessutom är det här min andra utlands-arbetsresa i hela mitt liv, den första var en vecka i Karibien 2001, och sånt gillar jag. Jag förundras över hur ett jobb kan vara så kul, och att det är just ett jobb, något som de betalar allt för; taxi, resa, hotell, mat. Vilken himla tur att jag fick detta jobb den första oktober 2008, bland alla andra sökande.

5 comments:

Beatrix Vnunk said...

Åh! Avis på Köpenhamn trots att det är en jobbresa. Jag älskar Köpenhamn. Mamma är Köpenhamska - om hon hade haft vett att hålla sig kvar där hade ju jag också varit det.
Jag känner på mig att jag hade fungerat bättre som dansk än som svensk. Oklart varför.

pim said...

mysigt med köpenhamn. det var nog sju år sen jag var där sist. kul att resa utomlands i jobbet :)

Weronica said...

Härligt Anna. Det har du förtjänat. Ha det så mysigt. Drick några öl i Nyhavn och var snälla med dina kollegor. Bli nu inte för full bara :D
Hoppas vi ses i sommar.

petchie said...

Åh, jag borde ha skickat International SOSs "travel advisory" för Danmark som jag fick när jag bokade min hemresa (nästa torsdag!!) ;-) Jag skrev om reseråden förra året: http://petchie.wordpress.com/2008/05/15/travel-advisory-for-denmark/
Hoppas att du har det härligt i Kbh! Själv hoppar jag ju direkt på Öresundståget till Skåne på torsdag men kanske det blir en sväng till Danmark senare i sommar eftersom två av mina bästa kompisar bor där.
Knus som danskarna säger!

It´s all about me said...

Inga öl, men Tivoli och massa god mat, shopping och en massa jobb!! :)