Wednesday, June 03, 2009

jag hjärta jobbet:

Jag drömmer om jobbet och det sista jag ser innan jag somnar är kontrakt som måste skrivas och möten som måste granskas, innan jag kommer på att hey, relax, du är hemma nu! Det här har hänt mig så många gånger förr, att jag inte kan släppa jobbet när jag kommer hem, men nu är det ändå ett jobb som jag tycker är jävligt kul, ett sånt där viktigt jobb och förhoppningar om att få jobba kvar där sen, till och med så att jag tackar nej till att träffa plugg-kompisar ikväll över ett glas vin runt 22 i stan eftersom jag måste och faktiskt vill vara utvildad imorgon.
.
Och workshopen i Danmark, åh vad jag ser fram emot den! Två dagar och med hotell i Köpenhamn, middag ute med teamet på kvällen och lära känna alla kollegor från Danmark och Norge bättre. Vårt team är dessutom ganska litet, med kanske 5-10 personer, så jag får bara en rolighets-känsla när jag tänker på hela saken. Love, love, love.
.
Nu ska jag STRUNTA I TRÄNING, käka falafel från Hälsans Kök och bara TA DET LUGNT. (Ja, innan en powerwalk förståss, förutom den timmen jag redan gått idag)
.

8 comments:

Effell said...

Låter härligt att ha ett jobb man längtar till. Jag ska inte heller klaga, i o f s, men det är nog många som bara jobbar för sin överlevnad i största allmänhet, och då blir ju arbetet bara en grå transportsträcka mellan helger och semestrar.

It´s all about me said...

Jag är ju iofs en glad person som vaknar upp med ett leende på läpparna och ser livet som ett mirakel, men absolut, jag håller med! Rätt sorgligt!

Underlandet said...

Det låter fantastiskt, men även det goda kan det blir för mycket av, bränn inte ut dig fina du!

It´s all about me said...

närå, det här är rena rama semestern jämfört med hur jag brukar ha det!! Jag jobbar inte ens heltid! Vanligtvis brukar jag plugga heltid OCH jobba, så det här är fina fisken!

Gissa vem? said...

Va kul att du får åka till KBH:) Säg till om du behöver lära dig lite Danska innan du drar iväg:) Skönt att du mår bra Anna;) GO ANNA!!!!!

It´s all about me said...

Lyssnar på dansk hela dagarna på jobbet så det är lugnt!! Men tack! :)

pim said...

men det är väl kul att ha ett jobb man gillar och längtar till. det är lite min mening när jag letar jobb. att jag ska hitta ett sånt jobb

It´s all about me said...

oftast krävs det dock utbildning för att få ett jobb man verkligen trivs med, jag hade aldrig fått detta utan juridiken!