Tuesday, March 10, 2009

It´s all about small, small steps:

I söndags hos M tog jag en siesta en hel halvtimme och njöt av att höra dem prata i rummet utanför (förvisso på spanska vilket gör det lättare, oh sweet music). Jag kände noll stress och blev helt chockad.
.

Igår på Body Balancen:s avslappning kände jag hur jag verkligen slappnade av, för första gången någonsin på Body Balance/Yoga. (Förvisso såg jag bara...substanserna från tåget framför mig, men ändå). Jag slappnade av och blev inte stressad. Chock nummer två.
.
Idag var jag på spinning igen och kände att fasen, det är riktigt skönt. Skräcken från 75 minuters-spinnigen i Spanien 2001 med den skrikande instruktören har släppt och jag har vågat mig på två pass nu. Efteråt strechade jag lugnt och gick hem i normal takt istället för att studsa fram och känna jag måste hem nununu (utan att jag egentligen har något akut att komma hem till) Chock nummer tre.
.
Hallelujah, jag kanske är på väg!

.

11 comments:

TORGNYSDOTTER said...

Wow, säger bara, wow! Enjoy!

It´s all about me said...

Vi får se om jag får fler sånna Moments...det är enormt svårt för mig att Ta Det Lugnt, den svåraste utmaningen för mig någonsin!

foxy said...

Man lär sej hela tiden :)
Hur ser tisdagen den 17 ut för dej? Jag kan heeeela dagen.. Ev onsdagen om du kan på dagen?

It´s all about me said...

Foxy: jag kan inte på dagarna, men jag kan tisdag kväll eller onsdag kväll! (tisdagar har jag skola till 16 eller 17 och onsdagar jobbar jag till 17 i Solna) Om du inte vill komma ut till Solna och luncha med mig på mitt jobb på onsdagen??

Den enda dagen i veckan jag är "ledig" är fredagar (då det är tänkt att jag ska plugga, men jag kan lägga upp det som jag vill!)

Emmama said...

Duktig!! :)

foxy said...

tisdagkväll passar fint,,,, om du vill :)
Jag åker till Mexico/ cuba på torsdagen morgon kl 07 så måste nog sova tidigt på onsdagen. Tiden går så fort !!

It´s all about me said...

Emmama: Thanks!

Foxy: Ok, tisdag! :) Klart som fan jag vill ses! En favorit i repris på stan kanske? Vi hörs innan och bestämmer detaljer. Kul!

Kram.

egon said...

men vad KUL och skönt! jag tror verkligen du behöver sånt (precis som jag, jag är beroende av yogan nu...). För när du väl kunnat känna dig avslappnad ibland, även om det är några ynka få sekunder eller minuter, så kommer du längta efter känslan igen och ha lättare att hitta tillbaka till den! :) Och det är mkt lättare att köra i 180 sen när man väl fått vara lite avslappnad.

It´s all about me said...

Jag har problem med att köra i 180 annars iofs, problemet är ju att jag tappar hår...det är det värsta.

Yoga tycker jag inte om alls, fattar inte poängen med det, men body balance - det är riktigt skönt för det är jobbigt oxå! :) Jag tror dock inte det var body balancen som fick mig till detta, utan något annat...kanske tågolyckan, kanske...jag vet inte. Men det började i söndags, innan body balancens första avklarade avslappning! :)

Sussie said...

Good for you!

It´s all about me said...

Har dock inte gått bra sen dess, inga relaxing moments direkt. Fast kanske idag när jag gick hem från spinningen...eller nä, inte egentligen.