Friday, March 13, 2009

It´s all about Dylan 23 mars:

Det var ju inte så smart att bestämma att ok, fredag kl 09 köper vi biljetter till Dylan-konserten, eftersom U2-biljetterns släpptes exakt då.
.
Men, efter 3 timmar och 15 min fick jag äntligen köpa 3 biljetter, till en konsert det fanns platser kvar till och likagärna kunde ha köpts dagen innan då vi surfade runt. I vilket fall fick jag i alla fall känna på spänningen på Ticnets överbelastade server igen, och Bob Dylan 23 mars - here we come!
.
Ps. Pappa är världenssnällastepappa och betalar halva biljetten åt syrran och mig.

9 comments:

Anonymous said...

I höstas blev jag sjukskriven för ångest eftersom jag fick såna tvångstankar att alla runtomkring mig dör nu nu nu, och det som hjälper mig mot de tankarna är att göra vadsomhelst som är enkelt och jordnära typ diska, bädda sängen, vad som helst som liksom lurar bort tankarna från döden och in i vardagen. När jag har börjat tänka på något annat är det enklare att välja bort att tänka på döden igen, då är jag inne på andra spår liksom..
Men mer allmän rädsla för döden - då tror jag det handlar om att känna trygghet. Jag känner att jag kan vila i tryggheten att universum ger mig det som jag behöver och inte mer än jag klarar av att hantera.
Men jag har också mistat många som jag älskar och jag är inte rädd längre för min egen död eller vad som händer med andra efter döden för nu finns det så många på andra sidan som jag längtar efter och ser fram emot att träffa igen.

NU är jag tacksam över alla sorger jag har fått i det här livet för jag har lärt mig så oändligt mycket. För sex år sen miste jag personen som jag trodde att jag skulle bygga mitt liv med och då visste jag ingenting om sorg utan gjorde allting fel. Nu eftersom har jag förlorat många många fler och då har jag kunnat vila i att det värsta redan har hänt - samt att jag för varje sorg har lärt mig mer om hur jag kan hantera den där största.. Allt hänger samman, allt för mig framåt och uppåt.

Det finns så mycket mer jag vill säga om sorg och rädsla och döden och kärlek, men jag kanske skriver mer än du är ute efter!

Ylva said...

JippiE!!

Pumita said...

Jag letar och letar men hittar inte kartan hos dig. Är den hemlig? ;)

Det där med gratis bio är jag också nyfiken på. Hur gör du? Jo, jag ska se GT även om jag får betala för det.

Anonymous said...

Vad roligt, du har fler fina musikupplevelser framför dej i vår och sommar!! :)/anki

It´s all about me said...

Ylva: Jippie!

Pumita: oj förlåt, jag har den faktiskt på facebook..! Fast mer en world map...jag gjorde en sån där karta i min blogg för länge sedan, typ 2006, så det finns en i ett inlägg någonstans, men nu känner jag att jag måste göra en ny och lägga in!

Anki: Ja faktiskt, och jag önskar att jag hade mer pengar för då hade jag köpt till U2 oxå - speciellt eftersom jag köade och kunde ha köpt till dem oxå..!

It´s all about me said...

Pumita: Gratisbio! För det första har vi Filmfestivalkortet, de bjuder på många förhandsvisningar per år. Se Deras hemsida. Men...jag vet inte var du bor, i vilken stad..? Resten, som t.ex. Gran Torino var genom affären VI. M (min kille) :S mamma hade fått biljetter denna gång. En gång per år bjuder jobbet på bio oxå (senast James Bond, året innan ARN) och liknande...

Maja said...

Bob dylan är grym:) hopppas konserten blir bra:)

Maja said...

Bob dylan är grym:) hopppas konserten blir bra:)

It´s all about me said...

Eller hur Maja!
Kul med kommentar av dig oxå! :)
Kram.