Wednesday, March 11, 2009

It´s all about Dagens Free-stuff:

Som den fattiglapp jag är har jag inga problem med att roa mig eller lyxa, alldeles gratis. Denna dag innehöll följande:

* Gratisbio á lá Clint Eastwood i Gran Torino. Skitbra, faktiskt. Ytterligare en måste-se-film.

* Gratispåsar med M&M och lite cider till filmen

* Frukt på jobbet (love mondays and wednesdays och att kontoret nästan alltid är mer eller mindre tomt så att man typ har en hel fruktkorg för sig själv)

* Gratis Non-Stop på jobbet

* Två Malaco Truly-påsar som låg och väntade i brevinkastet när jag kom hem, och jag mindes plötsligt att jag signat up för två smakprover - inte fasen trodde jag att jag skulle få nästan ett halvt kilo, for free.


12 comments:

Emmama said...

Yum! Jag aaaalskar Malaco Truly, basta godiset nansin! :) Kram!

It´s all about me said...

tänk dig ett halvt kilo gratis, smaskens! (eller iallafall nästan 400 gram) Nya smakerna fick jag. Lyxigt värre.

Murmel said...

jaaa. mina godisar oxå=)

du är en fena på att hitta bra gratisgrejjor=)

It´s all about me said...

Ja faktiskt, jag är rätt bra på det!:)

Åg murmel, det var så kul att möta er igår, jag saknar att umgås en massa!! Var tar tiden vägen?!

Pumita said...

Kul att höra att du gillade Gran Torino! Den har jag tänkt se. Fast jag får betala min biljett...

pim said...

Gratis är gott även om jag inte hade haft nytta av godiset då jag slutade 2001. men gratis frukt på jobbet är bra. vi har så fin frukt numera.:) mums

It´s all about me said...

Pumita: Den är iallafall värd priset, om man nu gillar bio! Själv betalar jag aldrig för bio! :)

Pim: och varför inte gratis FILM! :) Det var ju det bästa av allt. Godiset kan man ju alltid ge bort! Duktiga du som inte ätit godis på 8 år, önskar att jag var likadan...men jag är en sucker för nybakta bullar och chips!! Själva GODISET kan jag klara mig utan, får mest ont i magen/mår illa och sedan huvudvärk dagen efter...

delinda said...

hehe tack guapa ;)
smarta grejer, gött m godis. kram

Tess said...

Jag gillar Malaco Truly fast jag får så dåligt samvete när jag äter dem eftersom det är gelatin i dem men de är ju riktigt bra biogodis! :)
Ska lätt gå och se Gran Torino, har varit lite anti mot den..han är ju överallt, hela tiden! När jag och min syster var små fick vi titta på Clintan hela tiden så han är liksom nästan som en inventarie hos oss.. ;)

It´s all about me said...

Tess: åh nej, påminn mig inte om gelatin, jag vill egentligen INTE äta gelatin eftersom jag inte äter griskött..och fatta typ baksmälla jag får efter att äta sånt godis; trött, huvudvärk, yr... Nej, jag kommer inte äta det igen (tror jag) Godis öht är något jag egentligen MÅR DÅLIGT av så jag fattar inte...oftast äter jag INTE godis, utan är mer en sucker för bullar (hembakta!) och choklad...mums... Clintan var förövrigt lite extra bra i denna film på något sätt. Vi garvade skitmycket åt hans kommentarer. Sen har han ju "gjort" changeling oxå, vilket imponerade mig.

Anonymous said...

Också en film jag tänkt att jag ska se sen.. listan börjar vara jääkligt lång nu... :P /anki

It´s all about me said...

Anki: haha, jag vet! Jag får hålla mig borta från filmens värld på ett tag nu, fast min lista är egentligen oxå för lång...MILK måste ses snarast!