Monday, March 09, 2009

Changeling:

Jag hade inga förväntningar på filmen, jag visste inte ens vad den handade om faktiskt, och oj vad den var bra, antagligen den bästa jag sett i år. Clint Eastwood har verkligen lyckats med ett mästerverk, baserad på en sann historia om en kvinna på tjugotalet som förlorar sin son - vilket river upp en hel härva av andra saker.
.
En film som måste ses, alltså!

12 comments:

foxy said...

Ja den gillade jag med. Fatta vilken kamp.. Men oj vad jag HATADE poliserna i den filmen.. FUCKERS. Jag är i Sthlm from 16 mars till den 18 mars. Sen blir det Mexico och Cuba :)

Anonymous said...

Jag har hört mycket gott om den filmen och planerar att se den själv! Har många bra att se nu med andra ord.. och många tack vare din blogg! :)/anki

It´s all about me said...

Foxy: Vi måste ses då!! Och ja, jävla poliser alltså, fy fan!

Anki: Vad kul! Och ja, du måste se denna!

Murmel said...

ja den kanske man skall se.

Har fått ont i halsen=(

Hörs snart ang. promenixen!

Kram

TORGNYSDOTTER said...

Jösses. Jag tyckte den var så usel att jag kände mig personligen förolämpad av att se den. Hahaha. Alltid lika intressant när filmer väcker starka känslor. Den riktiga historien bakom tyckte jag däremot var vansinnigt fängslande.

It´s all about me said...

Torgnys: oj, vilken skillnad! Jag tyckte att den var grymt bra! Storyn bakom såklart det mest gripande, men filmen tyckte jag också var mycketmycket bra!

Effell said...

Det är en av de filmer jag planerar att se. Dels för att det är en gripande historia, och dels för att det som omväxling är skönt att se Jolie i en "tung" roll, och inte återigen som övermänsklig, sexig actionhjältinna.

It´s all about me said...

Effell: Ja, det är lite annorlunda! Men hon är fortrafande sexig - om än stark karriärskvinna. Hoppas du ser den snart! :)

Nadia said...

Spannande! Kopte filmen pa ferian i sondags men har annu inte sett den, men nu gjorde du mig verkligen sugen pa att se den!

It´s all about me said...

Nadia: Hoppas du gillar den; vi har ju haft motsatt smak när det gäller en del del tidigare! :)

Nadia said...

Nu har jag sett den och ja, den var riktigt bra!

It´s all about me said...

Nadia - pjuh!! Kände lite press där ett tag :D