Thursday, March 19, 2009

It´s all about att Anna är..;

Den här utmaningen hittade jag hos Pumans Dotter.

Instruktion:
Googla ditt namn plus "är" inom citationstecken. Exempel "Anna är". Kopiera de fem första träffarna där meningarna innehåller "Anna är...", lägg in dem på din blogg och kommentera. Eftersom typ alla heter Anna tar jag några från femte sedan jag får upp:
.
"Anna är rasist"
-Aj då, det vill jag nog inte påstå. Jag får väl hänvisa till debatten som blossade upp på min blogg för ett tag sedan med ett gäng Sverigedemokrater. Snarare är jag lite Sverige-fientlig, om något.
.
"Anna är tydligen bäst"
-Now we´re talking! Fast eftersom jantelagen råder som typ grundlag i detta land får man väl inte säga så, egentligen.
.
"Anna är vår nya fastighetsskötare"
-Jag sommarjobbade faktiskt i Fagersta åt min farbror en gång, som är fastighetsskötare och egenföretagare. Det var tider det; rensa ogräs, dela ut hyresavier och lyssna på blandband i freestylen på det glada nittiotalet. Jag bodde hos farmor två veckor och visste efter ungefär en timme att fastighetsskötare, det är inte min grej det.
.
"Anna är 26 år och operativ chef"
-Inte det heller, fast jag hade gärna varit 26 år igen. Det året var jag ett par månader i Argentina, en sväng till Uruguay och Spanien, fick skitbra förstahandskontrakt och blev butiksansvarig, kusinen gifte sig och jag var tolk på scenen åt en herrans massa spanjorer och så blev M och jag tillsammans. Bra år det där, om man räknar bort vissa saker.
.
"Anna är världens första blinda filmrecensent"
-Härligt! Tack och lov har jag kvar synen trots alla ögonsjukdomar jag haft genom åren, som ni trogna bloggläsare lär känna till (vad sägs om evil eye som spreds till halva ansiktet pga dagisjobb och nästan att jag blev blind, eller bindhinneinflammationen i Buenos Aires?). Film är the shit, men jag är allra gladast över att ha kvar min syn eftersom jag både en och två gånger på fullaste allvar trott att jag hållit på att bli blind.

12 comments:

Pumita said...

Ja, men vaddå? Kom med nåt nytt istället. Vi som läser bloggen vet att du är bäst. ;)

Buenos Aires är en förresten en jäkla håla... där förstörde jag mitt lillfinger och det blir aldrig rakt igen. Slet loss ligamentet när jag knäppte jeansen. Swop! Inget att göra åt.

Skojar bara, jag tyckte mycket om BA.

It´s all about me said...

Men eller hur, hahaha! Jävla håla det där BS AS. Tänk om jag hade blivit blind liksom! Jag var helt hysterisk och trodde att mitt öga hade gått sönder, det såg så ut...

Stackars lillfinger!

Och jomenvisst är man bäst, jag kan ju inte rå för att de dessutom skriver om en som man kan söka upp på google :D

TORGNYSDOTTER said...

Hahahaha! Jag måste bara fråga: är man inte rasist om man är fientlig mot sverige? Eller hur funkar det?

TORGNYSDOTTER said...

jag måste, för övrigt, göra det där. Så fort jag har sovit miljoner timmar efter en helvetesdag. Kul.

It´s all about me said...

Meh! Jag är ju rasist! Jävla skit!

Närå, jag framstod bara som ganska fientlig mot Sverige i denna debatt, typ tacka fan för att inte sverige är svenskt och sånt, det var mest så jag menade. Känns inte riktigt som man kan vara rasist mot sitt eget folk heller, eftersom rasism är främlingsfientlighet. Jag är svensk, alltså är svenskar inga främlingar (även om det ofta ofta känns så, och jag undrar om jag verkligen är svensk).

It´s all about me said...

Hade jag inte varit svensk hade det såklart varit rasism!

Sov gott Torgnysdotter!

delinda said...

haha skoj =)

Grattis, du vann Spa Minerals Overnight Hand Treatment från Oriflame ;)

It´s all about me said...

Delinda: åh, du gjorde min dag!!!

petchie said...

Ha ha, vilken rolig utmaning! Jag test-googlade mig själv och det handlar mest om Petra i Jordanien...
Jag har missat SD-debatten på din blogg så jag får väl läsa vidare på länken!
Angående privat tandläkare så har jag gått till en privat i ca 15 år nu och har fått ett hål lagat, har haft andra småhål som han menat skulle "läka" sig själv.. Men jag förstår att du blev förbannad på din tandläkare - går det inte att hota med konsumenttjänstlagen eller finns det verkligen inget skydd i lagen att tandlagning ska hålla längre??
Un abrazo de Puerto Rico!

It´s all about me said...

Det finns inget skydd i lagen, tandläkare omfattas inte av konsumenttjänstlagen!!! Faktiskt! Väldigt irriterande...(frågan ahr kommit upp X antal gånger i skolan...)

Un abrazo desde Estocolmo!

petchie said...

Helt sjukt!!

disa said...

慈德宮,龍南漆藝博物館,竹山竹管厝,陳列教育館,中興新村,東埔溫泉,清安豆腐街,金龍窯,火炎山,橫龍山古道,中港慈裕宮,大湖農村,挑柴古道,龍騰斷橋,森林遊樂區,卓蘭果園,外埔漁港,龍鳳漁港,清德禪寺,欣隆休閒農場,馬術農場,童玩村
泰安溫泉區,南庄老街
溫泉遊樂區,綠葉方舟,明德水庫,仙山,鳳陽谷,三角湖,木雕街,通霄蘆沐村風,香格里拉樂園,馬拉邦山,薑麻園,海濱休閒園區,鳴鳳山古道,火車窿,勝興火車站,挑鹽古道,獅頭山,藺草文化館,永和山水庫,大克山,通霄秋茂園,大衛營,清泉農場,雪霸國家公園,蜜蜂休閒館,挑炭古道,三通嶺,建民農場,自然保留區,永和山農場,八通關古道,明新書院,石觀音吊橋,戰車公園,軍史公園,桂花森林松柏嶺,梅峰農場,棋盤石,巧手工作坊
桃米生態村,溪頭,杉林溪森林遊樂區,李勇廟,竹山保安宮,沐陶窯
玉山國家公園