Tuesday, March 24, 2009

It´s all about Yesterday:

... Och gårdagen innehöll Bob Dylan live på Globen (vilket såhär i efterhand känns märkligt), och Izzy Young* som gick förbi våra platser och pappa hälsade för de känner typ varann. Man hade liksom lust att fråga How does it feel att se Dylan bli så känd?
.
...Och så skrev M på kontrakt för sin lägenhet.
.
Yesterday was a good day.
.
* Izzy Young är väl mest känd för att ha anordnat Bob Dylans första konsert, att han såg Dylans talang innan "alla andra". Han flyttade till Sverige på 70-talet från USA och har sitt Folklore Center sedan dess på Söder. Andra blivande stora artister han upptäckte/presenterade för första gången är bland annat Joni Mitchell och Emmylou Harris. Tänk att ha en sådan legend som Izzy Young i vår stad, amazing!

6 comments:

Anonymous said...

Vad coolt att de typ känner varann! Vad tyckte du om konserten sådär i övrigt?!

It´s all about me said...

Den var väl...hm...sådär. Han hade typ gjort om alla låtar, men det är ju förståligt oxå; han har spelat så länge och tröttnar väl på samma version. Jag gillade inte att han inte sa hej eller hejdå, enda gången han pratade var när han presenterade bandet mot slutet. Om han inte hade spelat How does it feel? - en av de mest kända låtarna i hela världen, hade jag varit besviken faktiskt.

Hanna B said...

Vad kul att Martin köpt lägenhet, vart blev det? Jag ska för övrigt till Solna imorgon och äta på regissörsvillan, en 30-årspresent från svärisarna :)

It´s all about me said...

Hanna B - härligt att iallafall EN person reagerat över lägenhetsköpet:) Han har köpt en trea i förorten; allt är ju dyrt i Sthlm men SJUKT billigt jämfört med i mina trakter, där man inte ens får en liten etta för det priset...

Ha det så underbart i Solna idag, jag har länge drömt om att äta där faktiskt! Jag är hemma o relaxar och laddar hela dagen inför morgondagens högskoleprov! :)

Hanna B said...

Åh - lycka till! Men vad läääskigt att skriva högskolaeprovet. Skulle vilja för skojs skull men skulle inte våga. Prestationsångest 2000, haha.

Gött med en trea btw.

It´s all about me said...

Jag är skitskraj Hanna, höhö! Kan inte koncentrera mig idag...har tränat...gått upp tidigt...ska snart handla massa göttis till kvällen och morgondagen... IIIK. Jag ser det som ett experiment (på typ 8 timmar, suck!). Ät riktigt gott, regissörs-villan ser så sjukt mysig ut!