Sunday, March 04, 2007

Alla var där.

................................................Pacha.: Gamla lärare, vänner och bekanta, vänners vänner och bekanta, ja till och med prinsessan Madeleine. Har aldrig sett så många look-alikes på samma ställe förut. Hursomhelst, efter lite pingis och bra musik på hostallet tog vi taxi framåt tvåsnåret till Pacha. 100spänn i inträde för att lyssna på rave och sitta i vita skinnsoffor (vita skinnsoffor är väldigt inne i Argentina) Australiensarna som var med köpte en flaska vodka för över 400spänn (i affären kostar den max 30spänn) och Ylva och jag tackade fint nej. En tjej spydde på toaletten (obs-på själva sitsen), andra ragglade runt i trans med bara ögonvitorna synliga, jag var tvungen att översätta en drogaffär som hade gått snett mellan lite snubbar, det blev slagsmål och en kille slängdes ut, ett par tjejer grät, två killar började hångla (jag följde deras uteckling hela kvällen), och allt till något som lät ungefär som samma låt timme efter timme. Rave är väldigt inne i Argentina, eller även kallat electronica. Vi har fått det från Europa, säger de. Jaha, varifrån? Sedan frågade Cristobal mig om jag var säker på att Barcelona inte låg i södra Spanien och vad Skandinavien var. Vid dryga 6snåret, långt innan alla människor i trans slutat dansa för att sedan gå vidare på efterfest till klockan 14, tog vi en taxi hem i regnet. Nu har jag iallafall varit på boliche i Buenos Aires, och jag behöver kanske inte förtydliga att det räcker med just en gång.

För att verkligen känna mig riktigt tantig njöt jag betydligt mycket mer av att traska iväg till Disco i flipflops med en färsk hundrapesos-sedel i fickan. Som ett barn i en godisaffär, innan man känner till karies eller kalorier, plockade jag ihop så mycket mat att jag knappt kunde komma hem, gav den benlöse mannen 50 cent, och har nästan hälften av pengarna kvar. Det skall firas med lite buffe-ätande runt 20-snåret för en tjuga.

10 comments:

Jenny said...

Med risk för att låta väldigt... fel så kan jag gissa mig till att jag hade älskat det där stället!

Camilla said...

Nu är det faktiskt så att rave och electronica är väldigt inne. I Stockholm.

Love, love /lillasyster

annaluna said...

jasså? har rave kommit tillbaka? hehehe! Det var typ inne när jag var 16 och Sara och jag var på Docklands...

Jenny: det kanske du hade gjort, men mindre kul om man själv är nykter och tackar nej till diverse droger! Jag älskar reggaeton-hiphop-latinohits-discon, som på hostallet;)

sus said...

Nej fy.. jag hade hatat stället

moni said...

jag hade blivit vansinnig där, haha! du skriver (för att upprepa mig) så jävla roligt, jag dör varje gång!

annaluna said...

åh moni: TACK:)

anki said...

Det låter som en rätt kul och händelserik upplevelse du fick från ravestället trots allt.. hehe, en gång skulle jag ha fixat det också! :)

annah said...

wiiie va roligt att du fått lägenhet!! trevligt område det där.

annah said...

Roligt ni har det!!
Du e utmanad i min blogg :)

thebeverlyhillsgang said...

hej babe bitch;) Jag saknar dig min pussmun!! blev du inte kallad pussmun när du var yngre.

aja. är på mitt jobb. händer nada!!!

snart kommer du hem till moi!! åh så kul. Puss /Brendis