Thursday, March 01, 2007

Det kom ett mail.


........................................Pingis på hostallet. "Vos sos peligrosa", ljöd det när jag vann i pingis gång på gång efter att ha påstått att jag inte kan spela. Jantelagen, ni vet. (Oh nej, tack, men jag kan inte spanska, bara lite. Oh nej, jag kan inte spela pingis, bara lite) Efter tre dagar av spöregn fortsätter det att spöregna. Tji fick vi för all blå himmel vi skröt om. Ylva går till skolan och jag har inget att göra, direkt. Idag fick jag iallafall ett trevligt mail á lá "lägenhetserbjudande". Efter lite tankeverksamhet kom jag på att det gäller en lägenhet jag verkligen vill ha (efter att bara ha sett gatan och drömt om området) och eftersom jag aldrig kan hålla käft har jag nu berättat detta för alla, så om det skulle visa sig att lägenheten är skit måste jag tacka ja ändå eftersom alla redan vet att jag ska flytta. Låt mig bara drömma lite till, om det sedan skulle visa sig att fjorton barn dödats i den och det bara inte går att flytta in. Råsunda, stor etta med kök, stor balkong, nära tunnelbana, restauranger, sjöar, stan...

9 comments:

thebeverlyhillsgang said...

heluiluuuu Val! jag tänker på dig och ditt lyxiga glassiga liv in BA! Jag äter choklad nu och bananer... Brenda is getting fat!!!! oh noooo!!!

ska banta imorgon.. yeah... haha...

thebeverlyhillsgang said...

by the way i miss the bitch!!! ;)

Anonymous said...

What the f*** is the two above blog-posts about? fat people and bitches?
/Pimp

Sus said...

Haha, du skriver så roligt... :) Jag håller tummarna för att inga barn har mördats där. att den ist är nyrenoverad o läcker. :)

Anonymous said...

Have you heard the twins Ping & Pong from China

Pling plong!
Papi

annaluna said...

its just an inside-joke about our gang!!

rob said...

siempre es un gusto poder escucharte :) måske næste gang vil du kommer til Costa Rica? O tengo que ir a Suecia a traerte?

annaluna said...

si Rob, ven y llevame!

Sandra said...

Har du ALLT hår utsläppt här? Isf är det sjuuukt mkt hår du tappat!!!!!!!!!