Thursday, March 08, 2007

Lluvia.

.
...............................Tango-par lyssnar på musik i La Boca, februari 2007.
Idag gick jag upp före åtta. Skulle bara kolla på Beverly Hills och sedan gå en två-timmarspromenad vid hamnen, vara duktig hela dagen och sedan sitta i solen på balkongen. Men icke. Det har vräkt ned regn hela dagen, stora piskande droppar (ni vet sånna där som blåser in under paraplyet hur man än håller det), åskat och varit extremt olockande att gå ut. Därför stannade jag inne. Som tur var är det snart helg och Cerati har konsert på lördag. En konsert jag väntat på sedan då vi åkte runt i Gustavos guaguitaPuerto Rico och lyssnade på Boca Nada år 2000. Om det här regnet fortsätter och förstör lördagen kommer jag sparka någon på smalbenet. Argentinare har en förmåga att ställa in konserter om det blir regn.

Farsan och Bille var iallafall och kollade på lägenheten i Råsunda idag, och jag tar den! Den 1/5 blir jag Råsundabo! Stor balkong, stort kök, parkettgolv i rummet, klädkammare, förstahandskontrakt och inte ens speciellt dyr.

6 comments:

Jenny said...

Grattis till lägenhet!

sus said...

Lägenheten låter inte illa. hoppas grannarna är nice också. :)
Och hoppas konserten blir av. Vi har regn här med. Dimma o regn så snän smälter o det känns skänt för nu vill jag ha vår. :)

anki said...

Kul, grattis till lägenheten!! Fin verkar den också. Och så håller jag tummarna så det slutar regna och konserten blir av!

annaluna said...

merci, merci!!

Anonymous said...

Congrates än en gång för din nya fina lya, och hoppas att det blir fint väder manana, för vi vill absolut inte att los portenos ställer in Ceratis konsert, cuidate, hugs/ B

egoegon said...

grattis till lägenheten! glad för din skull!