Tuesday, March 27, 2007

Hemkomsten.

Ungefär 26 timmar senare med lite förseningar inräknade och pengasparande genom att åka kommunalt från Arlanda, kändes det inte så dumt att vara i Stockholm med sina 14 grader och strålande sol (jämfört med fyra timmars väntan i Madrid med 8+ och spöregn) Stod alltså innanför dörren kl.17 med myror i benen och en timme senare gick Bilal och jag på promenad 1-2h och spanade in min nya lägenhet från utsidan, gamla filmstaden, åt glass och njöt. Med andra ord är jag mitt inne i min honey-moon i Stockholm, som jag skrev om tidigare. Får se hur länge den håller den här gången... (redan på planet hem satt jag och drömde om lite nya resor) Känns helt okej att ha lämnat kvar syrran iallafall. På morgonen innan jag reste flyttade vi hennes saker till världens mysigaste lägenhet hon ska bo i, med fina parkettgolv och egen balkong i San Telmo.
.

5 comments:

storey said...

Ok, jag vågar pröva. Välkommen hem till "Frios Aires". Är det ens nära att vara rätt? Är osäker, jag kan vara bättre på swahili än vad jag är på spanska.

PrettyInPink said...

hejhej! jag har haft svårigheter med att lämna meddelande på din blogg. testar om det funkar nu. Är du i sverige nu? är din syster kvar i BA?
kram på dej

moni said...

välkommen hem :)

anki said...

ja välkommen hem!

annaluna said...

man tackar!!

Pretty in pink: ja, kom hem igår...syster är kvar yes!! Kan ge henne din blogg om ni vill höras! Hon läser spanska på Florida och bor i San Telmo.