Monday, March 26, 2007

Stormen.

.
...............Sophantering i La Provincia de Buenos Aires...
Igår när jag gick runt med Vida Latina och Victor efter glassätande och lite annat kom det ett par regndroppar. En moppe krockade med en lastbil (allt gick bra), ett avgasrör trillade av en bil på motorvägen så att det flög gnistor överallt, och en buss kunde knappt bromsa vid ett övergångsställe. Ett par sekunder senare var stormen i full gång. Det blixtrade och piskade regn. Jag satte mig vid de hemlösa en stund, tog farväl av han den söta som bor utanför vår port, och sprang in blöt som en hund. Satt och packade i lugnan ro framför Spiderman 2 då det såklart blev strömavbrott och kolsvart. Försökte ta av mig linserna och allt blev en quilombo. Tog typ flera minuter innan jag hittade den vänstra linsen, och då hade den fastnat på min tumme och bränts sönder när jag tände tändaren gång på gång för att hitta linsen. Strömmen kom nyligen tillbaka, klockan är snart 7:30 och vid 08 ska vi ta taxi till Ylvas nya lägenhet och lämna hennes grejjer, innan jag ska traska hem genom staden och packa min väska, vänta på skjutsen till flygplatsen och resa i 24h. Varför blir det alltid storm natten innan jag ska åka?

11 comments:

Sandra said...

Hahahaha, förlåt om jag skrattar åt din misär men dte lät så kul att linsen fastnat på din TUMME, hihi:)

anki said...

Inte så najs med storm.. men jag önskar dej en bra resa hem till Sweden igen!

egoegon said...

trevlig resa hem!

kommer du att jobba ngt i fältöversten nu?

annaluna said...

---Nej, inget jobb i Fältis, vi blir två butiksansvariga i Farsta...

Carita said...

Usch scary med storm. Hoppaas du får en trevlig hemresa :)

Nadia said...

Ha en bra resa hem! hoppas allt flyter på som de skall utan förseningar eller störiga flygstolsgrannar ;)

mimmi said...

ha en bra resa hem nu, även om den är lång!

foxy said...

Är du hemma nu?

rob said...

no entendí nada
I didn't understand shit
jeg forstår ikke
je n'ai pas compris

annaluna said...

YES IM BACK AND ALIVE!!!

UNDERBARA VÅR I STHLM..!

Vida Latina said...

Vad kul det var att ses, synd att det var sista kvallen sa vi inte hinner ses mer (forran nasta gang du kommer till Sydamerika, eller jag till Sverige...).

Jag blev genomvat bara av att korsa gatan, sen holl jag pa att frysa ihjal av att vanta pa bussen som tog alldeles for lang tid pa sig att komma och val hemma hann jag precis stanga alla fonster och begrunda oversvamningen i ALLA rum (eftersom vi hade lamnat precis alla fonster oppna) innan strommen gick och jag fick forsoka torka upp allt vatten sa gott det gick i kolmorkret...

Men hey, det kandes valdigt skont att ha ett hus med riktiga vaggar och ett riktigt tak och torra klader att byta om till, sarskilt som jag passerade tva cartoneros-lastbilar pa vagen hem.

Njut av stockholmsvaren och lycka till med allt!
Kram fran Buenos Aires (dar det fortfarande regnar)